Hoofdkantoor verbouwd voor de toekomst

Begin 2015 zijn wij van top tot teen in een nieuw jasje gestoken en is ons hoofdkantoor in gebruik genomen. Bij de totale verbouwing van ons hoofdkantoor hebben we goed gekeken naar een mix van prettige en functionele werkomgeving alsmede naar het gebruik van energiezuinige materialen. Met de speciale led-units in het plafond creëren we een ideale daglichtomgeving waarbij werknemers zich zelfs na langere tijd nog fit voelen. De open kantoortuin zorgt voor een ruimtelijk effect waarbij onderling contact op een hoog voetstuk staat. Dit bevordert uiteindelijk ook een goede communicatie tussen de betreffende werknemers. Directe korte lijnen tussen de diverse afdelingen is hierbij dus gemakkelijk te bewerkstelligen. De ruime directiekamer waar men met een kleinere groep kan vergaderen geeft door zijn grote glazen wand een open karakter waardoor de drempel naar de directie dus bescheiden blijft. Een zeer ruime vergaderruimte voorzien van een gehele glazen wand en geschikt voor een groep van 10 personen is uiteindelijk de finishing touch van een prachtig hoofdkantoor. Het geheel is voorzien van meerdere televisie schermen en een gebruiksvriendelijk draadloos Sonos geluidssysteem. Alle ruimtes kunnen in de zomer op temperatuur worden gehouden door middel van airco-units. Al met al een prima werkklimaat voor de werknemers van Treijtel B.V.

Ga terug naar nieuws