Onze organisatie

Treijtel B.V. is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het uitvoeren van reparatie- en mutatie onderhoud, planmatig onderhoud en renovatiewerkzaamheden. Ook voor verbouwingen kunt u bij ons terecht. Wij verrichten onderhoud aan vastgoed zoals woningen en bedrijfspanden. Uw onderhoud, is onze passie!

Klanten en contractonderhoud

Onze klantenkring is zeer breed en al vele jaren mogen wij woningcorporaties, vastgoedbeheerders, zorginstellingen en bedrijven tot onze vaste klandizie rekenen. Buiten de zakelijke klanten hebben wij ook een uitgebreide specialisatie voor de particuliere klant. Uw aanbouw, opbouw of complete verbouwingen alsmede kleinere aanpassingen zijn bij ons in goede handen.

Servicecenter

Onze flexibele en professionele medewerkers nemen opdrachten aan en zorgen voor een snelle en zorgeloze afhandeling. Daarvoor zijn wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar. Opdrachten worden snel en vakkundig opgelost.

Digitale voorzieningen

Wij houden een overzichtelijke administratie voor u bij, waardoor u als opdrachtgever eenvoudig gegevens kunt opvragen. Treijtel B.V. beschikt over een modern up-to-date registratiesysteem (ENK Software Pro). Slechts met één druk op de knop heeft u ‘real-time’ inzicht in alle lopende werken. Opdrachtbonnen, calculaties, managementinformatie, weekstaten, rapportages en facturaties zijn in een handomdraai gemaakt. Ook onze onderhoudsmedewerkers beschikken over digitale voorzieningen. Met ons GPS-volgsysteem in ons wagenpark (‘track and trace’) zijn we snel ter plaatse om alle voorkomende werkzaamheden snel en adequaat op te pakken.

Onze kernwaarden

Openheid, kwaliteit, flexibiliteit, korte lijnen, integriteit, ambitie en service zijn begrippen die voor ons vanzelfsprekend zijn. Alleen dit leidt tot het gewenste resultaat. Daarom werken wij met deskundige leveranciers, welke de belangrijkste op steenworp afstand van ons bedrijf liggen. Wij werken met hen aan grote, maar ook kleine projecten zonder de kwaliteit van de leefomgeving uit het oog te verliezen.

Organisatiecultuur

Opdrachtgevers of huurders van onze relaties staan altijd centraal bij ons en daarom werken wij voortdurend aan een optimale dienstverlening. Wij vinden dialoog met de omgeving erg belangrijk. Door onze platte organisatie werkt ons team snel en efficiënt. Wij kennen een laag personeelsverloop en voelen ons altijd betrokken bij de klant. Afspraak is afspraak en ‘kan niet’ komt zelden voor. Enthousiast als zij zijn en met een dosis frisse motivatie helpen onze mensen u graag. Uiteraard is iedereen VCA-gecertificeerd en kundig in hun discipline.