Onze werkwijze

Aannemersbedrijf Treijtel is een familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een zeer grote betrokkenheid. Een bedrijf waar snel en weloverwogen beslissingen worden genomen. Wij werken met door ons zorgvuldig geselecteerde installatiebedrijven en gespecialiseerde onderaannemers afkomstig uit de regio. De samenwerking tussen onze vaste partners verloopt volgens heldere afspraken en richtlijnen.

Onze leveranciers voldoen aan de wettelijke eisen en bezitten de benodigde competenties. Alleen door een langdurige samenwerking met open vizier en gezamenlijke analyse met alle partijen zijn verbeteringen mogelijk. We vinden het belangrijk continu met elkaar in gesprek te blijven en te zoeken naar proces- en productinnovaties. Samenwerking en vakmanschap! Daar gaan en staan wij voor.

Ons wagenpark

Onze representatieve vaste teams werken in vaste wijken. Wij beschikken over een modern wagenpark. De representatieve bedrijfswagens zijn standaard uitgerust met digitale voorzieningen en voldoende werkvoorraad. Door ons ‘track & trace’-systeem zijn wij snel ter plaatse.